Populær Kroppen-podkast

I 2018 var det 177.406 nedlastinger av Kroppen som podkast. Mest nedlastet var: «Matallergi og intolleranse», «Det perfekte menneske», «Kan ikke få barn», «Sporty og makelig», «Syke barn» og «Transpersoner».

Vi holder nå på med de siste ti eventene på Litteraturhuset i Bergen. Opptak månedlig til mai 2019 og distribusjon etter det, og da avslutter vi denne serien etter 6 sesonger. Det ligger nå ute 49 episoder på denne linken https://itunes.apple.com/no/podcast/id891620167

Anbefalinger (også kalt skryt):

«Lettfattelig og behagelig lærdom.»

«Trond Viggo forklarer avanserte ting på en veldig lettfattelig, og ikke minst jovial måte, somgjør det behagelig å høre på. Han stiller også spørsmålstegn ved praksiser relatert til helsemessige samfunnsproblemer. Digg podcast! Strålende!» 

«Som medisinstudent er det deilig å høre ting bli forklart på en enkel og morsom måte. Disse podcastene gir oversiktelige og kule aspekter av kroppens funksjoner, i tillegg til at det er underholdene. Kan anbefales til alle! Kult opplegg. Lag flere episoder Trond Viggo.»

«En fantastisk underholdende podkast. Morsom, opplysende og lærerikt, skaper forhåpentligvis også ettertanke og holdningsendring. Trond-Viggo er et funn og rette mannen til dette.»