«Livet sjæl» – konserter utsatt til høsten 2020

«Livet sjæl» – en aften med Trond-Viggo Torgersen og Anita Skorgan
 
Konsertene vi hadde på Losen (Larkollen) og Gjerdrum i sommer ble så vellykket at vi besluttet å utvikle denne konserten videre.
En fin blanding av låter vi har bidratt med enten med melodi, tekst eller som artist. Rett og slett en liten jubelaften for de som har et forhold til musikken vår. Vi ble overrasket over hvor gøy vi hadde det og den øredøvende reaksjonen fra publikum som sang med, lo og hadde en klump i halsen.
 
Komponisten George Keller er navet i denne fortellingen. Vi traff ham og han oss på midten av søttitallet og det ble spunnet ut mye musikk som slo an i denne perioden av våre liv.
 
Du får høre alt fra «Oliver» og «Hjalmar» til «For vår jord» og «Tenke sjæl» i en rørende og vittig fortelling om hvor vi traff hverandre og denne musikken kom til. Vi har også med et knippe nyere låter som viser hvordan livet har gjort oss slik vi er.
 
Anita er syngende ved flygelet, Tor Erik Fjellvang på de andre tangentene og to eminente gitarister Mats Grønner og Olav Torget og så meg da med resten.
 
Konsertene blir lagt ut etterhvert, men ført ut er:
19.mars – Ullensaker kulturhus (utsolgt)
20.mars – Kulturkirken Jacob