«Livet sjæl» – flere konserter i 2020

«Livet sjæl» – en aften med Trond-Viggo Torgersen, Anita Skorgan og George Keller
Konsertene vi hadde på Losen (Larkollen) og Gjerdrum i sommer ble så vellykket at vi besluttet å utvikle denne konserten videre.
En fin blanding av låter vi har bidratt med enten med melodi, tekst eller som artist. Rett og slett en liten jubelaften for de som har et forhold til musikken vår. Vi ble overrasket over hvor gøy vi hadde det og den øredøvende reaksjonen fra publikum som sang med, lo og hadde en klump i halsen.
George Keller er selve navet i denne fortellingen, vi traff han og han oss på midten av søttitallet og det ble spunnet ut mye musikk som slo an ii denne perioden av våre liv.
Du får høre alt fra «Oliver» og «Hjalmar» til «For vår jord» og «Tenke sjæl» i en rørende og vittig fortelling om hvor vi traff hverandre og denne musikken kom til. Vi har også med et knippe nyere låter som viser hvordan livet har gjort oss slik vi er. George kommer opp fra Danmark, Anita fra Oslo og jeg fra Bergen der vi bor. George og Anita på tangenter og så har vi med oss to eminente girarister Mats Grønner og Olav Torget.
Konsertene blir annonsert i begynnelsen av 2020 så snart alle datoene og stedene er klare.